La conferència ·Les #Xeremies de #Mallorca: un instrument social. Història, ressorgiment i cultura. #palmacultura #palma #IBC2018 #InternationalBagpipe2018 #xeremiers2018

Conferència “Les xeremies de Mallorca: un instrument social. Història, ressorgiment i cultura”, a càrrec de Cassandre Balosso-Bardin
Cassandre Balosso-Bardin, doctorada el 2015 per l’Escola d’Estudis Orientals i Africans de la Universitat de Londres amb la tesi The Mallorcan bagpipes (xeremies): anthropological portrait of an instrument. Sobre l’antropologia de les cornamusa de Mallorca, és actualment professora de Música a la University of Lincolm (Regne Unit).
Coneixedora i investigadora de la música folk de molt diverses cultures, és també intèrpret de flauta i cornamusa, i participa en diversos projectes musicals de molt diferent substrat cultural en bandes de música folk d’Itàlia, Regne Unit, França, Suècia, Anatòlia, i treballs d'investigació com el -Geste - Acoustique - Musique- de la Collegium Musicae Sorbonne Universités (França).
És també fundadora i impulsora de la International Bagpipe Organisation i promotora de les Conferències Internacionals de Cornamuses, que enguany s’organitzen (en la seva quarta edició) a Palma International Bagpipe Conference 2018​, concretament del 9 a l’11 de març a l’ Arxiu del Regne De Mallorca.

DATA: 10 de gener
HORA: 20 h
LLOC: Teatre "Mar i Terra"..​
c. de Sant Magí, 89-91
PREU: entrada lliure amb cabuda limitada
Més informació: 971 720 135 (Ajuntament de Palma​)enllaços externs: