La por no és res si la volen veure

Pau Mas: bateria, flabiol i tamborino, grall, flaüta, flauta de canya, guitarró, tambor moro, darbuka, castanyoles eivissenques, veus

Pere Llabrés: baix, ximbomba, pal de pluja, veus

Marcel Pich: guitarra, ximbomba, botella de palo, tro, veu

Producció i arranjaments: Miquel Brunet

Col·laboracions de Juanma Macias, Tomeu Mulet, Raphel Pherrer, Pep Suasi, Catalina Obrador i Miquel Brunet.

Gràfiques: Guillem R. Simó

Enregistrat a Ona Edicions l'octubre de 2014

El grup finalitzà l’enregistrament del seu segon àlbum La por no és res si la volen veure l'octubre de 2014. La formació, convertida en trio, entrà a l’estudi poc més d’un any després del llançament del seu disc de debut No hi ha temps que no torn. La bona acollida d’aquest treball fou un estímul per a aventurar-se en un nou projecte. Miquel Brunet es tornà a posar a la producció musical, involucrant-se personalment en la iniciativa.

En aquest segon assalt el grup revisà cançons d’artistes com Coanegra, Traginada, Al-Mayurqa o Maria del Mar Bonet. No hi faltaren tampoc poetes com Rosselló-Pòrcel Miquel dels Sants Oliver i temes populars amb lletres pròpies. En aquest treball guanyaren protagonisme els instruments rock sense deixar de banda aquells tradicionals. Suposa, per tant, una passa endavant en l’evolució del seu estil musical, establint ponts generacionals.

El treball resultà finalista com a Millor disc Folk i Millor Cançó Folk i Millor Lletra de Cançó per al tema Sant Antoni als Premis Enderrock 2015.