PAU MAS I SALOM

Palma, 1990.

Xeremier, flautista i bateria.

Pau és un músic polifacètic amb una extensa trajectòria en el món de la música. És flabioler, bateria i també toca la flauta travessera, el guitarró i les xeremies. Ha fet sonar els seus flabiols a diversos enregistraments i col·laboracions.

Estudià flauta travessera al Conservatori de les Illes Balears i bateria a Factoria de So-Factoria de Músics (Santa Maria) amb el programa de L'AULA de Música Moderna i Jazz del Conservatori Liceu.

Avui toca amb Arreu (grup de música tradicional), amb el qual ha participat en festivals com l'Undarius. És bateria de Ximbomba Atòmica i de Croosing Roots i percussionista a diverses xarangues, amb la que destaca 1Ronda+ i la Much Xaranga's band. Ha estat membre de grups com bROOTS, Maria Rosselló i els Botifanfarrons, Eixut i Taverners i ha col·laborat en diverses ocasions amb Música Nostra i Al-Mayurqa, el Joch de Ministrils del Consell de Mallorca i els Tamborers de la Sala de l'Ajuntament de Palma. Ha actuat en directe amb grups com Obrint Pas i Ebri Knight entre d'altres.

Enregistrà en discos com Bolles de foc i bolets sagrats de Tomeu Quetgles (bateria, percussions i flabiol), Branques de la lleidatana Meritxell Gené (flabiol i tamborí i castanyoles eivissenques), al disc Un nou demà del grup felanitxer Fonoi i altres enregistraments destacats. Ensenya flabiol i tamborí, xeremies i bateria a diverses escoles i associacions culturals de Mallorca.

A més, en Pau ha participat com a ponent al col·loqui Taula rodona: Les colles de xeremiers, present i futur (2012) organitzada per la XVIII Trobada de Xeremiers i Fira de Lutiers de Sa Pobla i ha tocat a països com Rússia, Manila, Turquia, Síria i gran part d'Europa en festivals folklòrics.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Contacte: